info@paar.si | +386 (0) 40 976 981 |  | 

Trgovina PAAR Ljubiteljice mode, dobrodošle!

Na atraktivni lokaciji v neposredni bližini morja, tik ob koprski promenadi, se nahaja butična trgovina PAAR s skrbno izbranimi modnimi čevlji višje kakovosti in svetovno priznanih blagovnih znamk / MICHAEL KORS, GUESS, TOSCA BLU, WHAT FOR, UNITED NUDE /. To je prostor, kjer Sara in Tadeja poskrbita za celostno podobo strank, zato smo v ponudbo vključili tudi oblačila italijanskih znamk.

Med ljubiteljicami mode je tako priljubljena že od leta 2006 zaradi osebnega in tesnejšega odnosa s strankami, ki je vedno pristen in nevsiljiv. Naše zveste stranke razvajamo na različne načine, ko pridejo večkrat, jih razveselimo tudi z manjšim popustom. Imamo domač, prijazen pristop, prav zanimivo je, koliko prijateljstev spletemo med “nakupovalnim procesom”, saj se stranke počutijo dobrodošle in sproščene. Trudimo se, da ostajamo butični in nudimo izdelke v omejenih količinah, saj so ženske rade vedno bolj unikatne in izstopajoče.

Spoznaj nas

sara

Sara Vodja trgovine

Tadeja_Trgovina-PAAR_Koper

Tadeja Svetovanje in prodaja

Mnenja strank

Ob dostavi paketka sem doživela pozitivno presenečenje. Čeveljci so bili še lepši kot na sliki, lepo zapakirani, še darilce je bilo notri in posvetilo napisano na roke. Hvala, res mislite na vse. 🙂

11/04/20

Maja V.
 

V medijih