info@paar.si | +386 (0) 40 976 981 |  | 

Načini plačila

Ponudnik ob naročilu omogoča plačilo s kartico (MasterCard, American Express, Diners, BA), preko Pay Pal-a ali z bančnim nakazilom. Kupnino za artikle kupec lahko plača ponudniku logističnih storitev GLS B.V. tudi ob prevzemu naročenih artiklov.

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s kartico (ob predhodnem dogovoru) ob prevzemu paketa.

Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji.

V primeru plačila po povzetju vam bo pošiljko dostavila kurirska služba GLS med 8. in 16. uro. V kolikor v tem času dostave niste dosegljivi na domačem naslovu, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov, kjer ste dosegljvi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. Če v času dostave nihče ne bo dosegljiv, se s kurirjem dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poizkusi izročiti.

Plačilo z bančnim nakazilom na TRR

Po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki, potrebnimi za nakazilo na naš TRR.

Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Agiluks d.o.o. v roku 2 dni po oddaji naročila. Dobrodošlo je, da nam po izvedenem plačilu to tudi sporočite.

V kolikor v dveh (2) delovnih dnevih ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po pošti račun za opravljeno storitev. Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Agiluks d.o.o. v roku 8 dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračuna zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo lahko opravite s spodaj navedenimi plačilnimi karticami:

o s plačilno kartico MasterCard,
o s plačilno kartico Visa in Visa Electron,
o s plačilno kartico American Express,
o s plačilno kartico Diners.

Plačilo preko sistema PayPal

PayPal je način plačila, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo lahko izvedete takoj in je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut.

Navedene cene veljajo le v spletni trgovini www.paar.si in se lahko razlikujejo od cen na prodajnem mestu. Plačilo z darilnimi boni trgovine PAAR je možno le z osebnim prevzemom v trgovini PAAR, Pristaniška 3, 6000 Koper.