info@paar.si | +386 (0) 40 976 981 |  | 

Dostava

Ponudnik izvaja dostavo v sodelovanju s ponudnikom logističnih storitev – GLS B.V.. Ponudnik stremi k najhitrejši dostavi, zato naročila, oddana do 12. ure, odpremi še isti dan, kar pomeni, da jih kupec lahko pričakuje v naslednjih dveh dneh po izvedenem naročilu. Navedeno velja ob delavnikih, razen v primeru, ko tega objektivno ni možno zagotoviti s strani ponudnika logističnih storitev ali višje sile. V primeru, da ponudnik naročenih artiklov zaradi nepredvidljivih razlogov ne more odpremiti v obljubljenem roku, kupca obvesti o novem dobavnem roku.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Ponudnik logističnih storitev paket dostavi na naslov, naveden pri naročilu. V kolikor paketa na navedenem naslovu nihče ne prevzame, ponudnik logističnih storitev obvesti stranko o navodilih za prevzem oz. se dogovorita za ponovno dostavo na željenem naslovu in željeni uri dostave.

Cena dostave se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 89€ bodo odposlana brez stroška poštnine. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 88,99€ se zaračuna poštnina v višini 3,90€.