info@paar.si | +386 (0) 41 262 484 |  | 

Pogosta vprašanjaNajbolj pogosta vprašanja naših strank

Poštnino častimo mi pri nakupih v vrednosti nad 89€, sicer znaša 3,90€.

Lahko, pokličite na 041 262 484 in podali vam bomo vse informacije.

Naročila, oddana v delavniku do 13. ure, odpošljemo že isti dan v primeru plačila po povzetju, s plačilno kartico ali preko PayPala. Naročila, ki imajo označeno plačilo z bančnim nakazilom, pošljemo, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila, oddana med vikendom in prazniki, odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Pakete dostavlja dostavna služba GLS B.V. Pred dostavo pošiljke dobite sporočilo s predvideno uro dostave in informacijo za preusmeritev paketa na drug naslov ali se dogovorite za drug datum dostave, če vas ni doma. Sicer vam paket lahko pustijo tudi na Petrolu (Petrol zaračuna strošek 1,35€) ali na Pošti Slovenije.

Plačilo je možno po povzetju, z bančnim nakazilom, s kreditno kartico ali preko sistema PayPal.

Plačilo s kartico je možno ob predhodnem dogovoru na nusa@paar.si ali 041 262 484.

V primeru, če velikost ne ustreza, lahko zamenjamo za večjo ali manjšo številko. Lahko zamenjamo za drug model ali pa povrnemo kupnino.

V primeru reklamacije, vračila izdelka ali zamenjave se obrnite na elektronski naslov nusa@paar.si ali na telefonsko številko 041 262 484.

Kupnina je povrnjena v roku 14 dni, ponavadi pa vrnemo že v nekaj dneh.

Bodite brez skrbi, vsi naši izdelki so 100% originali, kupljeni pri uradnih dobaviteljih. Naša prednost je tudi zaupanje strank, saj trgovina PAAR uspešno posluje že od leta 2006. Vse modele, ki so na prodaj v spletni trgovini, lahko tudi poskusite v naši fizični trgovini v Kopru, na Pristaniški 3.

V spletni trgovini paar.si najdete naslednje blagovne znamke: Michael Kors, Guess, Tosca Blu, What For, Bruno Premi, Esska, Holster, Wigglesteps in Laceup.

Za nakup registracija ni potrebna.

Želeni artikel dodajte v košarico. Ko odprete košarico, je v desnem zgornjem kotu prostor, kjer vnesete kodo za popust.

Za vse informacije smo na voljo po mailu nusa@paar.si ali na telefonski številki 041 262 484.